lauantai 19. maaliskuuta 2011

Jäitä hattuun?

Kuten Mamma tuossa selostikin, olen ollut paljon reissussa ja sen takia on jäänyt blogin pitäminen pienemmälle. Onneksi Mamma jaksaa päivitellä ja kaunistaa blogiamme :)

Kevät ja syksy tuntuu jostain syystä olevan vuoden kiireisimpiä aikoja alasta riippumatta. Kun tein musahommia, keväällä oli kaikkein suurimmat konsertit. Kun olin kiinteistönvälittäjänä, ihmiset tuntuivat muuttavan hysteerisesti paikasta toiseen juuri ennen piiloutumista kesämökeilleen. Turva-alalla olen huomannut, että keväällä ja syksyllä avataan miljoona-ziljoona uutta kauppaa ja me saadaan (onneksi) kiertää Suomea hoitamassa niitä :)

Kevät on siis kiireistä aikaa.

Olen myös pannut merkille, että täällä kotonamme hormoonit hyrrää ihan uudella voimalla. Ollaanhan me jo kauan keskusteltu tästä perheenlisäyksestä mutta nyt "projekti" on saanut hirmumyrskyistä tuulta purjeisiin. Molemmat odotamme nyt malttamattomina sitä, että pienokaisemme saisi alkunsa ja elämämme suurin odotus alkaisi.

Hassua. Odotamme siis odottamista. Taidetaan olla vähän höyrähtäneitä.

Nojoo, Mamma varmaan jatkossakin päivittää blogiamme aktiivisemmin mutta tietäkää, että Pappa hyörii jossain taustalla vähintään yhtä innostuneena (vaikken kiertopäivien ja kainalokipujen päälle ymmärräkään).


Pappa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti