torstai 31. maaliskuuta 2011

Vainoharhainen

En olisi kuvitellut, että raskautta odotellessa ajatukset eivät pyöri missään muualla kuin raskaudessa, raskaudenmahdollisuudessa, kiertopäivissä, vatsan nippailun mahdollisissa merkityksissä ja tissien kokoa arvioidessa. Jos joku muu päivästä toiseen pyörisi jonkun yhden asian ympärillä, tuomitsisin kyseisen henkilön pakkomielteiseksi ja harhaiseksi.

Tänään, analysoidessani tissijomotustani Papalle, joutui hän puhaltamaan pelin poikki varovasti tokaisten:

"Sanot noin kahden viikon välein..."


Niin. Totta. Sanonko? Kun TÄLLÄ KERTAA olen kyllä IHAN VARMA, että nyt on jotain ERILAILLA.

Eli kai se on myönnettävä, että voimakasta vainoharhaisuutta ja raskausoireiden kyttäämistä on ilmassa. Toive on vaan niin valtavan suuri!

Mamma


P.S. Mutta kun nyt on vasta hädintuskin kierron puoliväli ja tissikipu on nyt jo valtaisa! Mitä JOS viime kuukautisetkin olikin sellaiset raskauden aikaiset menkat, ja NYT keho alkaa oireilla raskautta??? PERIAATTEESSA se voi olla mahdollista! (Käytännössä ei)

2 kommenttia:

Illusia kirjoitti...

Tuo on niin tuttua! Ennen raskausyrityksiä en edes huomannut, että tissini kipeytyvät aina ennen kuukautisia. Nyt tissit tuntuvat aina kamalan aroilta. Ja jokainen vatsanipistys saa toiveet heräämään ainakin hieman.

Käsittämätöntä, kuinka paljon raskautta yrittäessä kiinnittää huomiota kehoonsa. Keho ja alavatsa tuntuvat olevan huomion keskipisteessä jatkuvasti!

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Sanos! Vähän väliä jossain nippaa, aristaa, juilii, puristaa ja kiristää! Ja mitähän siitä seuraa: LISÄÄ KYTTÄYSTÄ!Pohjanoteeraukseni tähän mennessä on ollut: "Vatsa pömpöttää! Nyt oon kyllä varmasti raskaana!"

Mut ihanaa tietää, että joku muukin kyttää tissejään :) (Siis miten ne ONKIN nyt niin arat?! ;) )

Lähetä kommentti