torstai 17. maaliskuuta 2011

Niin siinä sitten kävi

Ei vauvaa, vaan hyperkovat vatsakrampit. Onpahan ainakin kierron pituus selvitetty, huikeat 36 päivää! Kroppani käy siis jokseenkin hitaammin kuin se normi 28 päivää. Lääkärini mukaan se ei kuitenkaan ole ongelma muuten, paitsi odottelua tulee sitten enemmän. (Höh)

Fiilikset, no ei ne katossa ole, mutta tämä oli kyllä ihan odotettavaa. Olisi ollut melkoinen jymy-yllätys, jos jo heti ekalla olisi tärpännyt! Tästä siis ehkä vähän suunnitelmallisemmin, mutta kuitenkin rennosti (eikö?) eteenpäin.

Papan postailut on jäänyt vähemmälle työkiireiden takia, mutta otan ohjat käsiini! Varmaan sitten mahdollisen odottelun alettua tulee postailemaan fiiliksiään, luulenpa, että kiertopäiviin hänellä ei ole ymmärrettävästi paljon kommentoitavaa. :)

Tästä siis lähtee toinen yritys kuukausi käyntiin! Nyt oon jo yrityksen suhteen rauhottunut. Ehkä se oli se epätodellinen fiilis siitä, kun kaikki on lääkkeiden osalta kunnossa, joten sen suhteen ei ole enää rajotteita. Nyt ollaan samalla lähtöviivalla muiden yrittävien kanssa.

Voikaa hyvin!

Mamma

0 kommenttia:

Lähetä kommentti