maanantai 1. elokuuta 2011

Lomailua

Viime ajat ovat menneet lomaillessa ja reissaillessa, joten bloggaus on jäänyt vähemmälle. Eipä tässä tosin mitään kummallista ole tapahtunutkaan, selkä tosin on sanonut sopimuksen lopullisesti irti ja minusta on tullut enempi vähempi pötköttelevää sorttia. Pyörisasia tosin on edennyt yhden pykälän ja nyt näyttäisi siltä, että kahden kuukauden päästä (huoh) minulla olisi tuoli alla, johon mahdun (plussaa) ja jota pystyn käyttämään (ehdotonta plussaa!).

Torstaina olisi lääkärineuvola ja nyt viikonlopun aikana aloin sitä yhtäkkiä kovasti odottamaan! Ihanaa taas saada jotain konkreettista todistetta masuasukin olemassaololle sitten NT-ultran. Toivottavasti sykkeet löytyvät helposti ja kaikki on hyvin. Meidän seudulla lääkärineuvolan järjestää ymmärtääkseni lääketieteenkandit, joten mielenkiinnolla odotan nuoren lääkärin reaktiota, kun meikäläinen pamahtaa paikalle!

Viimeksi kun kirjotin, tuntui, että maha on kasvanut järjettömästi. Nyt tuntuu, että olen kuvitellut koko homman ja mahani on aina ollut tällainen. Siis on jotain tapahtunut, kun kohtu tuntuu melkein navassa-asti. Mutta että vauvamaha... En nyt sanoisikaan! (Moni muu on kyllä sanonut. Hämmentävää!) Ehkä (tai siis varmasti) se vielä tästä kasvaa, niin itsestäkin alkaisi tuntua maha enemmän vauvamahalta! Liikkeitä en ole vielä tuntunut, mikä on höhlää, kun vielä kaivaa verta nenästään lukemalla netistä juttuja, jossa toiset tuntevat jo vaikka kuinka aikasilla viikoilla. Täytyisi muistaa maltti ja muistuttaa vielä siitä edessä olevasta istukasta, joka varmasti toimii potkujenvaimentajana. Mutta silti, ois se kiva, kun pikkuhiljaa saisi taas uuden konkreettisen todistuksen vauvelista!

Mutta eipä täällä muuta, ehkä vihdoin alkaa tuntua sellaiselta energisemmältä itseltä, kun päikkäreitä ei tarvitse nukkua. Energisyyttä tietenkin rajoittaa se, että joudun vähän väliä makoilemaan selän takia, mutta hauskalla tekemisellä senkin kestää. (=Aloitin taas suuruudenhullun neulontaprojektin. En ikinä opi sitä, etten oikeasti osaa neuloa ja lopputulos on poikkeuksetta käyttökelvoton. Mutkunseonniinkivaa!)

Mamma


P.S. Hurrrrjasti on tullut lisää lukijoita! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti. Jossain vaiheessa voisin vaikka järjestää jotain arvontaa teidän lukijoiden kunniaksi :) (Ei hätää, palkintona ei tule olemaan neulomukseni ;) )

2 kommenttia:

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Minulla on sinulle blogissani jotain. Käyhän kurkkaamassa. :)

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Oi ihanaa kiitos!

Lähetä kommentti