keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Toiveajattelua ja shoppailuja

Ihan alkuun sanon jo kaikille anonyymeille, että joo tiedän, ettei vauvan liikkeitä voi tuntea näillä viikoilla ja kyseessä oli varmaan pieru jossain suolenmutkassa. Check.

Asiaan! Toissailtana juuri kun olin päässyt makuuasentoon, mahassa tuntui jotain kummaa. Ei todellakaan kipua, eikä mörinää, vaan sellanen ihan häpyluun yllätuntuva *huisk*. Siis sellainen humpsahdus, joka tapahtuu paljon isommassa mittakaavassa vuoristoradassa koko vatsassa, mutta nyt siis aivan miniatyyrialuella alamahassa pienen pienellä alueella. Jos se olisi tuntunut vähänkään enemmän sisällä ja taaempana, olisin tietenkin kuitannut sen jollain vatsantoimintahäiriöllä, mutta nyt se tuntui ihan ihon alla. (Mutta en siis olisi varmasti sormilla tuntenut sitä, jos kädet sattumalta olisi olleet mahan päällä)

Ja siis, tiedän, että on ERITTÄIN epätodennäköistä ellei mahdotonta tuntea sikiön liikkeitä näillä viikoilla, monet kun odottavat niitä viikoille 20+. Googlesta en mitään pätevää tietoa löytänyt, vaan lähinnä riitelyä siitä. Kun joku asiaa kysyi, niin sai vastauksekseen "no ei tietenkään idiootti." Ja siis voi hyvinkin olla, että kyseessä oli joku aivan muu kuin se mitä toivoisin.  Mutta ajatuksena se on silti kutkuttava ja ihana. Olen myös järkeillyt, että mitä JOS se oikeasti olikin Waldemarin tönäisy! Ehkä superpieni kohtuni voisi ottaa tuntoaistimuksia jo aikaisemminkin vastaan? En tiedä. Enkä todellakaan ole pettynyt jos Waltsu ei siellä vielä minua potkuttele, kunhan hykertelen itsekseni ajatukselle. <3 Sen illan jälkeen mitään vastaavia tuntemuksia ei ole ollut. Paitsi että alamahaa kutittaa vietävästi. Kokoajan. En tiedä venyykö iho vai mitä tapahtuu, mutta jotain selkeästi on ilmassa!

Mutta mitä mieltä olette? Olisiko kyseessä MILLÄÄN voinut olla vauvan huiskautus? Vai höpisenkö raskaushormoneissani ihan joutavia? (Mä NIIIIIN ymmärrän senkin :D)

Kiertelin eilen Helsingissä alennusmyynneissä ja kerrankin tein ihan huippulöytöjä! Paitani ovat olleet jo hetken aikaa kinkkanoita turvotuksesta, joten uusille paidoille oli todella tilausta! Maksoin kolmesta topista, housuista ja neuletakista yhteensä rapiat neljäkymppiä! Nyt on vaatetta vaikka vatsa kasvaisikin!

Tällaista tällä kertaa!

Mamma


P.S. Tähän rikkinäiseen näyttöön alkaa pikkuhiljaa tottua! :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih, sä oot niin innoissasi... SÖPÖÄ! :') Ikävä tuottaa pettymys, mutta mä en kyllä usko siihen että liikkeitä voi vielä noin aikaisin tuntea. :/ Se sikiö on niiiiin pieni (korkeintaan 3cm, paino n. 3g), että en usko yhtään...

Mä tunsin ekat liikkeet rv 14, neuvolassa täti sanoi että todella harva tuntee edes 16.viikolla. Mä olen niin kovin hoikka, kohtu kallistunut voimakkaasti eteenpäin ja istukka ihan takana ylhäällä että tosiaan rv 14 alkaen tunsin liikkeitä päivittäin.

Malttia malttia! =D

miraana kirjoitti...

Hih, voithan aina kuvitella, että kyseessä oli vauvan liikkeet, vaikka ikävä kyllä olen aika varma, että kyse oli jostain muusta (vaikka en mikään asiantuntija olekaan). ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pikku "masuasukistasi" on vasta juuri tullut "sikiö" ja se alkaa noihin aikoihin (rv10) ylipäätään liikkua, ja silloinkin vain himan nytkähdellä tahdosta riippumattomasti.

Tunnetko pökäleen joka liikkuu suolessasi? Sehän on kuitenkin kymmeniä kertoja isompi kuin sikiösi, ja liikkuukin paljon enemmän. ;)

Lähetä kommentti