torstai 5. toukokuuta 2011

Kuuluisia sanontoja..

..."Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa"


Että joo. Voitte varmaan arvata mitä ovistikku tänään sanoi. Blankoa. Ei viivanviivaa (no okei se testiviiva joo). Mutta muuten. Ilkkuva valkoinen alue, joka NIIIIIN nauro mulle! Hyvä, ettei siihen tullut teksti: "Täti tulossa"

Vedän tästä nyt siis johtopäätöksen, että se oli kuin olikin vaan myöhästynyt ovis tai oviksen yritys, jota ei kaikenkukkuraksi edes tällä kertaa saatu hyödynnettyä. Että tän kierron osalta voin heittää hanskat tiskiin. No, jotain hyvää, en ainakaan ostanut raskaustestiä, jolle ei ois sitten ollut käyttöä.

Ja nyt kun järjellä ajattelee, eihän sillä tosiaan olisi ollut mitään aikaa kiinnittyä, saati kehittää raskaushormonia. Mut minkäs teet kun innostut.

Vaikka tää nyt ärsyttääkin, ei tää nyt mitään maata kaada, tietenkään. Ens kuussa en ehkä tikuta, ihan hermojeni vuoksi, vaan panostetaan enemmän toimintaan. Oon ehkä himpun verran päässyt irti sellasesta alkuhurmiosta peruslukemiin, että tajuan yrityskiertoja olevan oikeesti tosi vähän. Harmin paikka, että ekalla ei tärpännyt, mutta kesähän on juuri parasta aikaa tällaselle missiolle!

Että tervetuloa vaan Täti! Älä ainakaan myöhästy. Myöhästelevä Täti on niin pahuuden kulminaatio näissä asioissa! :D

Mamma

P.S. Kiitos edellisen vuodatukseni kommentoijille! Tilanne eteni niin nopeasti, etten ehtinyt niihin vastailla! :)

2 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Oi, mutta kuinka monta kertaa sitä onkaan nuolaissut liian aikaisin? Ymmärrän täysin tunteesi.

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Kiitos ymmärryksestä Lila, suupieleni nousivat hymyyn lukiessani viestisi :)

Mamma

Lähetä kommentti