torstai 12. toukokuuta 2011

Mitä tähän nyt pitäisi sanoa?

Siis apua! Miten ihmeessä tässä kävi näin?! <3

Me molemmat olimme jo aivan varmoja, että tässä kierrossa ei tärpännyt, harmin paikka, mutta meillä on toisemme, kaikki on hyvin ja kesällä vedetään rennon letkeesti.

Ajattelin sitten eilen KP29/29-32, että teenpä piruuttani vielä yhden ovistestin, niin nähdään miten negatiiviselta voi negatiivinen näyttää. En ehtinyt sanoa lausettani loppuun, kun ruutuun pärähti tummin testiviiva ikinä. Siis edes oletettu ovisviivani ei ollut mitään verrattuna tähän viivaan. Tässä vaiheessa sydämeni hetkeksi pysähtyi ja ajatukset solmussa. Eihän tänään voi olla millään ainakaan ovis?! Ajattelin, että syteen tai saveen, tänään teen raskaustestin, jotta voin palata alkuperäiseen rentokesä-suunnitelmaani.

Käytiin sitten suuressa jännäilyssä ostamassa Clearbluen digitesti ja testipakettia kotona avatessani mietin, et miksi teen tän nyt. En halua pettyä! Mut poltto tehdä testi oli liian suuri.. :)

Ja ne kolme minuuttia oli kyllä elämäni pisimmät. Kun "Gravid, Raskaana"-teksti pärähti näytölle, niin olin kyllä hämmentynyt. Siis että minäkö? Nytkö? Entä ne supersuuret PMS:t?!

Arvatkaa olenko nukkunut viime yönä juuri silmäystäkään kun olen vain makustellut:

"Olen raskaana. Mahassani on joku jo tälläkin hetkellä"

Hurjaa. Hämmentävää. Mitä nyt? Mitä tässä kuuluu tehdä?! Kuuluuko tähän nyt laittaa, että

Mamma 4+1




P.S. Tarrasukka-ajatukset otetaan ilolla vastaan!

3 kommenttia:

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Erittäin paljon onnea plussasta! Nytpä saitte vastauksen myös siihen, että joku niistä bongaamistasi ovisviivoista oli ehdottomasti positiivinen ovisviiva. :)

Lila kirjoitti...

Jee! Tosi mahtavaa, onnea ja tarrasukkia!

Illusia kirjoitti...

Aivan mahtavaa! Todella paljon onnea. Toivon kovasti, että kaikki menee hyvin. Nauttikaa!

Lähetä kommentti