keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Noin. Se siitä seesteisyydestä.

Yritän muistuttaa nyt itseäni juuri muutama tunti sitten kirjoittamastani seesteisyydestä ja pohdiskelemattomuudesta.

Tein äsken ovistestin, ihan huvin vuoksi, vaikka tiesin, että ovisplussan jälkeiset testit oli kaikki olleet ihan blancoja. Paitsi juuri äsken. Liuska päräytti juuri plussan (siis samanlaisen minkä jo tässä kierrossa testasin) ja olen jokseenkin häkeltynyt. Mitä tämä nyt sitten tarkoittaa? Onko tämä siis plussapäivä? Ovuloinko kaksi kertaa? Olenko kehoni kanssa IHAN SEKAISIN? Tilaisuus täytynee kuitenkin hyödyntää, jos nyt vaikka on niin, että tänään ovuloisin, tai siis että nyt olisi se LH-huippu. Ovistikun plussasta ei ole kuitenkaan epäselvyyttä, koska molemmilla kerroilla Pappakin tuli ihmettelemään tikkua, että plussa se selkeästi on.

Onko tämä siis ihan normaalia? Nyt on kp22/29-32, veikkaukseni mukaan dpo5. Jos tämä nyt sitten onkin se lh-huippu, niin voi luoja miten pitkä kierto tästä tulee.

Tietenkin eksyin tälle palstalle... Mutta järki sanoo, että ei nyt, ei näin aikaisin. Eihän? Voihan piinojen piina sentään.

Antakaa jotain vinkkiä kanssasisaret! :)


Pientä toivoa elättelevä Mamma

2 kommenttia:

Junna kirjoitti...

Miksi ei, ehkä tekisin sen r-testin:)

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Jännä tilanne teillä! Periaatteessa, jos ovulaatiosi oli kp. 17 ja tämä toinen viiva tuli kp. 22, niin nythän se voisi olla kiinnittymässä. Näkyisikö se kuitenkaan vielä r-testissä? Tai näkyisikö se vielä ovistestissä tummana viivana? En tiedä...

Mulla itsellänikin kyllä kävi pari kertaa toissakierrossa niin, että kerran hävinnyt viiva tulikin takaisin muutaman päivän päästä. Viiva oli toiselta laidalta tumma, mutta ei kuitenkaan kokonaan yhtä tumma kuin kontrolliviiva. Tosin jos ymmärsin oikein, teillä viiva oli molemmilla (oleteutuilla ovulaatio)kerroilla ainakin yhtä tumma kuin kontrolliviiva vai? Jos se enesimmäinen viiva ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeksi tumma, ei ovulaatiota (ainakaan pakkauksen ohjeiden mukaan) tapahdu. Sitten ehkä sen toisen viivan aikana ovulaatio oli oikeasti tulossa (koska eikös se tapahdu vasta 12-24h siitä ovisplussan saamisesta?)

Toivotaan kuitenkin parasta ja onnea joka tapauksessa ovulaation bongaamisesta! :)

Lähetä kommentti