maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tikkusein, missä viivytte?!

Odotin tänään kuumeisena ovistikkulähetystäni. Eipä kuulunut. Okei sinänsä on kyllä lähtökohtasestikin urpoa odottaa viikonloppuna tilaamaan lähetystä MAANANTAINA. (mutkun mä tilasin pikapostin!!)

Haluun vaan alottaa tikuttamisen heti niitten saavuttua, koska en luota oman kroppani toimintaan yhtään. Haluun kirjaimellisesti NÄHDÄ sen ovulaatiomahdollisuuden joka päivä, onko vai eikö. En usko siihen, että laskelmani pitävät paikkansa. Tänään on jo KP6, joten aikaa ei ole hukattavana!

2 kommenttia:

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Päädyit tilaamaan testejä? Toivottavasti niistä on teille hyötyä. Itse puolestani päätin tässä kuussa pitää tauon tikuttamisesta. Varmasti ensi kierrossa sitten taas. Kyselit ohjeita niiden käytöstä, ja saitkin jo vinkkejä. Pakkauksessa on hyvät ohjeet, joiden mukaan kannattaa toimia. Toisaalta, tein itse myös, kuten sinä aiot, eli epäsäännöllisen kiertoni takia aloin tikuttaa jo kp. 9. Sitten tikuttelinkin ihan melkein kierron loppuun asti, ja totesin, että haamu ei hävinnyt ollenkaan... Kannattaa muuten katsoa, mitä pakkauksen ohjeessa sanotaan tikuttamisen ajankohdasta. Kaverini testeissä käskettiin tehdä testi aamupissasta, omissani taas ei saanut käyttää aamupissaa. Myönnetään, että luin ohjeet huolimattomasti ja tikuttelin pari kuukautta juuri tuosta aamupissasta.. *kröhöm*...
Toivotaan, että saat pian testit käyttöösi ja niihin tummaakin tummemman viiva (koska haamua ei lasketa ovistesteissä)!!

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Joo, tikut tilasin ja sen jälkeen manailin, että onkohan tää hyvä päätös sittenkään. Mut oli ihan sellanen fiilis, et on pakko tehdä jotain KONKREETTISTA asian eteen. Katsotaan miten lähtee käyntiin... Pakkauksessa oli onneksi hyvät käyttöohjeet ja aamupissasta ei suositeltu otettavan mullakaan... Jänniä eroja!

Lähetä kommentti