perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tikuttelua

Ovistikut on nyt ollut käytössä kolme päivää, eikä se ainakaan stressiä aiheuta. Nyt kun Pappa on tehnyt tosi pitkää päivää kaks viikkoa putkeen, ei lapsentekohommaan olisi ollut oikeaa hetkeä, joten on ollut ihan lohduttavaa, että testit näyttää negaa. Nyt on meneillään KP10/29-32, eli viikon sisällä tai vähän sen jälkeen odotetaan edes haamuja ja sen jälkeen ihan oikeaa plussaa.

Tietty vähän jännittää, että mitä jos tikut negailee kierron loppuun asti. Toisaalta sitten on ihan oikea syy mennä käymään lääkärissä ja tutkia onko joku vialla vai enkö vaan osannut käyttää testejä oikein kattavista ohjeista huolimatta.

Oon jotenkin ihmeen tyyni. Toiveissa blogin teksti siitä, miten vauva on oikeasti tulossa, tavalla kuin toisella, ennemmin tai myöhemmin, tiivistää ajatukseni täysin. Kyllähän se meidän vauva ennenpitkää tulee, vaikka kärsimätön luonne olenkin. Olemme vielä kohtuu nuoria, kaiken pitäisi olla kunnossa ja jos ei ole, niin apukeinoja löytyy. Jos niidenkään jälkeen mitään ei tapahdu, niin minä en ainakaan adoptiota sulje pois. Adoptoinnista tosin emme ole yhdessä jutelleet, koska uskon ettei siihen ole tarvetta.

Mutta oikeasti! Joku päivä meillä on täällä kolmas ihminen, joka taputtaa, pönöttää toppapuvussaan lapio kädessä, tekee hiekkalinnoja, leikkii ruoalla vaikka kielletään, nauraa ja jolle tulee hampaita yksi kerrallaan. Siis ihan oikea lapsi, joka kaiken lisäksi kasvaa mun mahassa. Siis MUN MAHASSA!

Ajatus on jotenkin niin huikea, että sitä ei voi käsittää. Tikuttelun logiikkaa ymmärtää paremmin.

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Mamma

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Tietty vähän jännittää, että mitä jos tikut negailee kierron loppuun asti. Toisaalta sitten on ihan oikea syy mennä käymään lääkärissä ja tutkia onko joku vialla vai enkö vaan osannut käyttää testejä oikein kattavista ohjeista huolimatta."

Siis olette yrittäneet pari kuukautta ja jo mietit mahdollisesti testeihin menoa? Huh huh...

Ihan tavallisestikaan naiset (vaikka minkäänlaisia ongelmia ei olisikaan) eivät ovuloi ihan jokaisessa kierrossa. Sitten toisekseen, on monia jotka ovat tulleet raskaaksi siitä huolimatta, että tikut ovat aina näyttäneet negaa..joillakin ei sitä hormonia erity ehkä niin paljoa tai sitä erittyy niin vähän aikaa, ettei testit tajua.

Tiedän, että vauvan yrittämisessä alkaa nopeasti turhauttamaan, mutta jos nyt et plussaa ovistestiin saa, niin ei siitä tarvitse kyllä huolestua. =)
Väärin tuskinpa käytät, jos et nyt aamupissasta testaa.

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Pointtisi osui ja upposi ja kieltämättä näissä vauvahöyryissä todellisuudentaju on ajoittain kateissa. Välillä saa tosiaan ravistella itseään näistä vaaleanpunaisista unelmista, jossa vauva tulee ensi rykäisyllä ja kaikki on hyvin. Ja jos se ei tulekaan, niin jonkun TÄYTYY olla pielessä.

Blogini sisältää niin näitä paniikkiajatuksia kuin maan pinnalle palaamisia ja kaikkea sitä, mihin vauvaa yrittäessä mieli vaeltaa. Kärsimätön luonteeni antaa tietenkin ekstratujauksen hätääntymisiä. :) En myöskään tiedä miten lääkitykseni vaikuttaa hedelmällisyyteeni, joten senkin takia hakeutuisin nopeammin tutkimuksiin, jos vauvaa ei ala kuulumaan. Mutta kuten sanoit, tuskinpa ihan tässä kierrossa vielä kannattaa. :)

Ihanaa kevättä sinne!

Lähetä kommentti