sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vauvamaniassa ei lupauksia kannata tehdä...

Eiliset huolenaiheet pyörivät edelleen mielessä, onneksi huomenna saan ne labratulokset ja asia selvinnee. Toivottavasti parhain päin.

Olin eilen lopulta niin paniikissa aiheen tiimoilta, että oli pakko keksiä jotain kevyttä tekemistä, jolla saa ajatukset pois paholaismaksasta. -> Mars vauvapalstoille! Ja siis apua. Olisinpa vaikka skräppäillyt tai istutellut niitä uhoamani kukkasipuleita, koska vauvamania iski pahemman kerran! Vaikka kuinka olen uhonnut, että ovulaatiotestejä en osta vielä pitkään aikaan, niin syöksyin samantien palstalla surffailtuani tilaamaan 42 kappaleen pakkauksen ovistestejä! Voi apua...

Järkeilyt:

- Jos ostan tukkupaketin testejä nyt, käy varmasti niin, että käytän 3 ja sitten olen raskaana
- Pakkaus oli halpa ja vieläpä alennuksessa
- Saa varmuuden, että ovuloinko näin epäsäännöllisissä kierroissa. Jos en ovuloi, niin syöksyn oikopäätä lääkäriin.
- Nykyään meillä on vähemmän aikaa touhuta Papan töiden takia, niin tietääpähän ainakin täsmälleen, että millon täytyy olla kotona.
- Ovispäivä selviää ja jatkossa pärjää ilman testejä

En ole aikaisemmin testejä käyttänyt, osaako joku valaista niiden käyttöohjeita? Millon tikuttelu alotetaan? Mitä jos plussa tulee tikkuun, pitääkö sillon tarttua heti toimeen? Valaiskaa vauvamaanikkoa! :)


Mamma

2 kommenttia:

Illusia kirjoitti...

Niissä tikkupaketeissa on kyllä oikein hyvät ohjeet. Tikuttelun aloituspäivä riippuu kierron pituudesta. Itse olen aloittanut tikuttelun 10. kiertopäivänä (kun kierto on 27 päivää). Kun tikkuun tulee plussa, ovulaatio tapahtuu 24 - 48 tunnin kuluttua eli seuraavana päivänä vasta kannattaa tarttua toimeen.

Toivotaan, että testejä jää paljon yli!

Haikaraa odotellessa kirjoitti...

Joo, tikut tuli tänään ja ohjeet oli onneksi kattavat kuvineen kaikkineen.

Nii-iin! Todella toivotaan, että voin täällä vaikka arpoa läjäpäin avaamattomia paketteja eteenpäin ja pärjään itse yhdellä satsilla!

Lähetä kommentti