maanantai 25. huhtikuuta 2011

YK 3, KP13/29-32

Tässä muutaman päivän pidin blogitaukoa ja tuntuu, että pahimmat vauvahöyrytkin vähän tasoittuvat tuolla ulkona ihanasta ilmasta nauttien. Näimme paljon kummityttöämme, joka todella toi vauvahaaveet positiivisella tavalla pintaan. "Meilläkin on vielä tuollainen taapero!" Yhtäkkiä siitä päätöksestä, että nyt on oikea aika yrittää, on tullut jotenkin niin elävä unelma, jota melkein voi jo koskettaa.

Oloni on jotenkin ihanan positiivinen. Ovistikkuun tuli tänään selkeä haamu, joten tiedän, että jotain on lähipäivinä tapahtumassa. Kroppani toimii edes jollain tasolla! Negahan se selkeästi oli, mutta viiva kuitenkin, ja ajoituksellisesti oikea. Haamu ihan kierron alussa tai lopussa ei lämmittäisi näin paljon. Vaikka tikuttelusta ei ole paljon tietoa, niin haamu tikussa luo kuitenkin toivoa, sanokaa mitä sanotte! ;)

Vielä sellainen, että liityimme tähän Kesän toivotut-projektiin, vaikka joskus mielessäni vannoin, että projekteihin EN KYLLÄ IKINÄ LIITY! No, nyt leikkimielisesti (niinpä niin) lähdemme mukaan. Jos projekti kiinnostaa, siihen voi ilmoittautumalla ylläolevasta linkistä.




Nauttikaa ilmoista!

Mamma

0 kommenttia:

Lähetä kommentti