maanantai 18. huhtikuuta 2011

Työn touhussa

Mamma taisi jo mainita, että pappa löysi vihdoinkin vakituisen työpaikan. Se tuntuu tosi hyvältä, koska pitkään on ahdistanut kun ei tiedä paljonko sitä rahaa tulee, milloin ja mistä. Nyt tiedän.

Tiedän myös työaikani, jota on pitkin viikkoa kahdessa vuorossa. On kiva kun työajat ja -tehtävät vaihtelevat mutta valitettavasti aikani kotona Mamman kanssa on nyt kortilla. Ainoastaan joka toinen viikonloppu on vapaa ja keskiviikot (silloin kun en ole tekemässä muita töitä). Harmittaa vähän, etten voi olla Mamman kanssa kotona niin paljon kuin ennen mutta näinhän se toimii :) Kukaan ei maksa kenellekään siitä, että makaa kotona. Valitettavasti.

Kuten Mammakin sanoi, tämä vaikeuttaa tietenkin vähän raskautumista, koska nyt aikatauluihin vaikuttaa yksi tekijä lisää. Niistä ovulaatiotesteistä on varmaan paljon hyötyä :)

Olen tosi kiitollinen Mammalle siitä, että hän jaksaa kirjoitella ajatuksiaan tänne. Iso kiitos myös kaikille lukijoillemme ja blogien kirjoittajille, jotka jakavat kuulumisiaan ja lohduttavat jakamalla tietoa!

Pappa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti